Jesteśmy doskonale przygotowani, aby postępować zgodnie z aktualnymi wytycznymi krajowych instytucji odpowiedzialnych za ochronę zdrowia – Ministra Zdrowia i Głównego Inspektora Sanitarnego.
Hotel posiada 10 pokojów co oznacza brak dużych skupisk ludności, a tym samym ograniczenie możliwości rozprzestrzeniania się jakichkolwiek zarażeń. Dzięki temu swój wypoczynek spędzacie Państwo nie tylko w intymnej, ale także bezpiecznej atmosferze.
W całym obiekcie jest obowiązek noszenia maseczek.
Goście mają zapewniony płyn do dezynfekcji rąk. Dozowniki są łatwo dostępne w holu recepcyjnym, przy głównym wejściu do Hotelu, przy recepcji oraz przy wejściu do restauracji.
RECEPCJA
- Przy wejściu możliwość dezynfekcji rąk. Na życzenie Gości udostępniamy bezdotykowy termometr.
- Personel hotelu ma maseczki ochronne, rękawiczki.
- Regularna co max. 1 h dezynfekcja drzwi, klamek, poręczy, terminali, kart pokojowych, kanap, foteli, itp. w lobby hotelu.
- Skrócony proces meldowania. Tylko jeden gość przy recepcji.
POKOJE
- Sprzątanie pokojów odbywa się tylko na życzenie Gości
- Każdy pokój jest wietrzony oraz poddany profesjonalnemu Oczyszczaniu Powietrza z alergenów, wirusów i bakterii (CleanAir), poprzez filtrację i nasycenie powietrza aktywnymi jonami.
- Wprowadziliśmy dodatkowe procedury sprzątania pokojów, uwzględniające skuteczną dezynfekcję toalet, armatury, mebli, klamek, pilotów itd.
RESTAURACJA
- Dla większego komfortu naszych Gości zmniejszyliśmy ilość dostępnych stolików w restauracji.
- Wcześniejsza rezerwacja ściśle określonych stolików na konkretną godzinę.
- Serwujemy własny wewnętrzny catering bezpośrednio do pokoju (room service bez dodatkowych opłat), zapewniając w ten sposób bezkontaktowe dostarczanie posiłków i napojów.
- Po każdym gościu dokładna dezynfekcja krzeseł, stołów, tac, kart menu, wymiana obrusów, zastawy, itp.
PONADTO
- Regularna dezynfekcja sprzętu oraz pomieszczeń dla personelu
- Regularna kontrola realizacji PROCEDUR przez kadrę managerską
- Dostawa zaopatrzenia tylko ze sprawdzonych hurtowni spełniających wymagania Ministra Zdrowia i Głównego Inspektora Sanitarnego.
- O ile tylko możliwa – 3 dniowa „kwarantanna” opakowań i produktów
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami i pod kontrolą Sanepidu.