Jesteśmy doskonale przygotowani, aby postępować zgodnie z aktualnymi wytycznymi krajowych instytucji odpowiedzialnych za ochronę zdrowia – Ministra Zdrowia i Głównego Inspektora Sanitarnego.
Posiadamy 50 pokojów w rozległych korytarzach Zamku. Dzięki temu swój wypoczynek spędzacie Państwo nie tylko w intymnej, ale także bezpiecznej atmosferze. Jesteśmy położeni w środku lasów, dzięki czemu doświadczą Państwo izolacji od dużych skupisk ludzi, jednocześnie napawając się przyrodą z fantastycznym widokiem na jezioro
RECEPCJA
- Przy wejściu możliwość dezynfekcji rąk. Na życzenie Gości udostępniamy bezdotykowy termometr.
- Personel ma maseczki/przyłbice ochronne, rękawiczki.
- Regularna co max. 1 h dezynfekcja drzwi, klamek, poręczy, terminali, kluczy pokojowych, kanap, foteli, itp. w lobby Zamku.
- Skrócony proces meldowania. Tylko jeden gość przy recepcji.
POKOJE
- Sprzątanie pokojów odbywa się tylko na życzenie Gości
- Wprowadziliśmy dodatkowe procedury sprzątania pokojów, uwzględniające skuteczną dezynfekcję toalet, armatury, mebli, klamek, pilotów itd..
RESTAURACJA
- Dla większego komfortu naszych Gości zwiększyliśmy odległości pomiędzy stolikami.
- Pojedyncze stoliki restauracyjne ustawiliśmy w różnych miejscach na naszych tarasach i w różnych miejscach parku urozmaicając bezpieczny pobyt naszych gości.
- Wcześniejsza rezerwacja ściśle określonych stolików na konkretną godzinę.
- Serwujemy własny wewnętrzny catering bezpośrednio do pokoju (room service bez dodatkowych opłat), zapewniając w ten sposób bezkontaktowe dostarczanie posiłków i napojów.
- Po każdym gościu dokładna dezynfekcja krzeseł, stołów, tac, kart menu, wymiana obrusów, zastawy, itp.
PONADTO
- Regularna dezynfekcja sprzętu oraz pomieszczeń dla personelu
- Regularna kontrola realizacji PROCEDUR przez kadrę managerską
- Dostawa zaopatrzenia tylko ze sprawdzonych hurtowni spełniających wymagania Ministra Zdrowia i Głównego Inspektora Sanitarnego.
- O ile tylko możliwa – 3 dniowa „kwarantanna” opakowań i produktów
- Pranie we własnej pralni hotelowej w wysokich temperaturach
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami i pod kontrolą Sanepidu.